Агнешко фрикасе

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
2k
3k
17/10/2011
"Вкусотия, казваме ви, страхотна вкусотия, на която няма насита "
Приготвяне30 мин.
Готвене90 мин.
Общо120 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо5 724
  • Преглеждания за месеца29
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете агнешкото и го залейте с вода, като добавите зеленчуците за супа и подправките.

Варете, докато месото омекне.

Запържете в маслото брашното и разредете с прецедения бульон от месото. Оставете соса да поври малко и долейте виното и сок от 1/2 лимон.

Добавете месото и след малко свалете от котлона. Застройте с разбитите яйца и поднесете с нарязан магданоз.

Дълбок тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 28см.
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбок тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 28см.
46.99 лв.
Виж ››

Може да сложите каквото си пожелаете в дълбокия тиган с двойно дъно и то ще се превърне в невероятно вкусно ястие. Дългата удобна дръжка ще помогне и на по-плахите да се впуснат в кулинарно приключение заедно със своя тиган.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар