Ezine.bg»Рецепти»Ястия с месо»Агнешко месо»Агнешки котлети по италиански

Агнешки котлети по италиански

Rositsa IvanovaRositsa Ivanova
Администратор
2965906
Агнешки котлети по италиански2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
50 мин.
Порции
6
"Божествен вкус, божествен аромат и уникална хрупкава коричка!"

Необходими продукти

  • агнешки котлети - 5 бр.
  • кашкавал - 150 г или италианско сирене
  • яйца - 2 бр.
  • галета
  • мазнина
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукайте подготвените агнешки котлети и ги посолете. Оваляйте ги в настърган кашкавал/пармезан/пекорино.

Всеки котлет потопете в разбити яйца, овалвайте в галета и пускайте месото да се пържи в сгорещена мазнина.

Така приготвените котлети може да поднесете с доматен сос.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: