Ezine.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Свинско месо със зрял фасул и наденица

Свинско месо със зрял фасул и наденица

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k1k
Свинско месо със зрял фасул и наденица1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
90 мин.
Общо
110 мин.
Порции
5
"И с наденица е хубаво, и само с месце е хубаво, но с наденица и месце е най-вкусно Препоръчваме от сърце"

Необходими продукти

  • свинско месо - 750 г
  • наденица - 300 г
  • мазнина - 1/2 ч.ч.
  • лук - 2 глави
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • боб - 1.5 ч.ч.
  • черен пипер
  • доматено пюре - 1 с.л.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото и го запържете. Прибавете и запържете лука, сипете доматеното пюре.

Овкусете ги със сол и червен пипер. налейте гореща вода (колкото да покрие месото) и варете на умерен огън почти до пълното сваряване на свинското.

Отделно свареният боб се прибавя към месото. Нарежете наденицата и също я добавете.

Оставете ястието да се готви още 20-тина минути, овкусете с черен пипер и поднесете.

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: