Телешко със сини сливи

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
432
374
04/03/2013
Приготвяне15 мин.
Готвене70 мин.
Общо85 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 425
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества
Телешко Задушено

Начин на приготвяне

Запържваме нарязаното на парчета или оформеното на медальон месо. Изваждаме го от мазнината и в нея слагаме нарязаният на дребно лук. Запържваме.

Подсоляваме и добавяме брашното, което пържим до златисто. Прибавяме доматеното пюре и червения пипер. Връщаме отново месото и заливаме с хладка вода. Варим докато месото омекне.

Прибавяме измитите сливи, захарта, канела и черния пипер. Ястието ври на умерен огън до пълното сваряване на месото и сливите.

Поднасяме почти на мазнина.

Чук за месо с брадвичка-46%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Чук за месо с брадвичка
13.00 лв.
7.00 лв.
Виж ››

Инструмент за месо 2 в 1 - чук за месо с брадвичка. Обработете всяка пържола или ребърца, поднасяйки на близките си крехко и вкусно месо. С брадвичката може да оформите перфектните стекове, после да ги начукате с чука и да ги метнете във фурната или на скарата.

Рейтинг

5 1
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар