Бирени ребра на фурна

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1257
17
6
27/01/2017
"Което се готви с бира, трябва да се консумира с бира, бихме добавили и с добра компания "
Приготвяне15 мин.
Готвене90 мин.
Общо105 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 686
  • Преглеждания за месеца37
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • свински ребра - 1 кг или гърди
  • бира - 500 мл
  • черен пипер - 1/2 ч.л.
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • лют червен пипер - 1 ч.л.
  • сол
  • захар - 1 с.л.
  • олио - 2 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме ребрата и старателно ги натриваме от всички страни със смес от сол, захар, черен и червен пипер.

Омазняваме ги с олиото и ги редим в тава, прибавяме бирата и оставяме да се маринова за поне час.

Печем в предварително загрята на 200 градуса фурна, покрити с алуминиево фолио за около час.

Махаме фолиото и дозапичаме.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар