Месно суфле

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
446
375
07/02/2017
"Откакто разбрахме, че суфлето може да се прави и с месце, гледаме по съвсем различен начин на него "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 209
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете добре месото от ципите и сухожилията, измийте го и го варете 10-тина минути, след което го отцедете. Смелете го 2 пъти и го смесете с прясното мляко, жълтъците, галетата и 2 ч.л. от маслото.

Отделно разбийте белтъците на твърд сняг и ги прибавете към сместа. Посолете и изсипете в намазан с масло съд за суфле.

Загладете и варете на пара или водна баня около 30 минути.

Сервирайте с гарнитура по избор.

Дълбок тиган с каменно покритие 24 см.-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбок тиган с каменно покритие 24 см.
23.00 лв.
17.71 лв.
Виж ››

Няма да излезете от кухнята, когато тиганът с каменно покритие попадне в нея. Готвенето на всякакви ястие е по-здравословно, лесно и вкусно. Дълбокият тиган има и термоизолираща дълга дръжка за още по-голям комфорт при употреба.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар