Месо от свинска глава и грах

Миро
Миро
Новак
14/12/2012
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 108
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото нарязано на хапки се задушава в мазнина. Добавя се дребно нарязаният лук. Когато лукът стане розов се прибавя граха, доматеното пюре и брашното. След като се позапържи доматеното пюре се поръсва с червения пипер, разбърква се и се залива с хладка вода малко над продуктите.

Оставя се да ври на тих огън.

Поръсва се с нарязан магданоз и се сервира с кисело мляко.

Рейтинг

5 4
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар