Шаран по ломски

06/12/2016
"Специално за всички, които обожават пържен шаран - шаран по ломски "
Приготвяне30 мин.
Готвене45 мин.
Общо75 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо8 990
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме и почистваме рибата, режем на шайби.

Овалваме парчетата риба брашно, към което сме добавили сол и черен пипер и ги пържим в сгорещеното олио.

В дълбок съд приготвяме маринатата от оцета, счукания чесън и наситнения магданоз и копър.

Потапяме всяко парче в марината от двете страни и оставяме да се маринова в похлупения съд за 10 минути.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар