Картофи на жар

Роси ТрифоноваРоси Трифонова
Дарт Вейдър
1k
4k
31
17k
04/01/2012
"Наздраве за вкусните моменти с приятели сред природата "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо12 564
  • Преглеждания за месеца54
  • Преглеждания за седмицата24
  • Рейтинг4.2 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • картофи - 5 - 6 броя средни
  • масло - 50 - 60 г
  • сол
  • черен пипер
  • риган - клонки пресен
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете добре картофите, без да ги белите. Всеки картоф сложете в парче фолио с достатъчна големина, че да се завие добре.

Всеки картоф посолете и поръсете с черен пипер, добавете и малка клонка пресен риган.

Завийте добре картофите, след което завийте всеки картоф в още един пласт фолио.

Това се прави, за да се предпазят картофите от прегаряне.

Изпечете картофите на жар за 20 минути или до готовност.

Поднесете всеки картоф във фолиото, с малка бучка масло.

Рейтинг

5 2
4 7
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар