Начин на приготвяне
Комбинираме всички съставки за марината за свинско в голяма торба за фризер. Добавяме свинските пържоли и ги мариноваме поне 2 часа.
Опалваме скарата до получаване на хубава жар. Печем свинските котлети за около 5 минути от всяка страна или докато температурата достигне 145°F. Не удължавайте времето за печене, иначе ще станат сухи.
При печене не натискайте пържолите с шпатулата, това ще изцеди соковете. Ако отвън са готови по-бързо от вътре, отдалечете котлетите от директния пламък на скарата.
Затворете капака и гответе още няколко минути.
Оставете свинското в чинията за 5 минути преди сервиране.
Сервирайте мариновани свински котлети на жар с бобена салата, сладки картофи или зеленчуци на скара с Балсамико.