ezine.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Задушено Свинско»Свински флейки с топено сирене

Свински флейки с топено сирене

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k6k3126k
Свински флейки с топено сирене1 / 2
26/12/2011
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
55 мин.
Порции
4-5
"Доказано е, че най-хубавите неща в живота са неморални, незаконни или се пълнее от тях"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Посолете и натъркайте с черен пипер свинското. Полейте го с 1/2 от виното и оставете така за 30 минути.

Загрейте мазнина в тиган и запържете свинското заедно с течността му равномерно, от всички страни.

Долейте останалото вино и задушете за около 20 минути, докато месото омекне напълно.

Сипете сметаната, разбъркайте и добавете подправки на вкус.

Накрая объркайте с нарязаното топено пушено сирене и след 1 минута свалете от котлона.

Рейтинг

4.1
52
44
31
20
10
Дай твоята оценка: