Джинджифилови сладки

EfrosiaEfrosia
Джедай
938
4k
10
13k
16/12/2011
"Дали има диагноза - пристрастени към джинджифилови сладки или това нашето си е чиста лакомия?"
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции2 тави
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо12 131
  • Преглеждания за месеца29
  • Преглеждания за седмицата20
  • Коментари3 пъти
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте фурната на най-висока степен. Пресейте брашното в купа, добавете карамфила, канелата, джинджифила, солта и бакпулвера.

В друга купа разбийте яйцата със захарта, добавете при непрекъснато биене олиото и меласа. Към яйчната смес разбъркайте постепенно брашняната.

От сместа оформете топчета, овалвайте ги в кристална захар и ги подредете е тава, застлана с хартия за печене. Сложете да се изпекат за около 10 минути.

Метален шприц с 13 диска за бисквитки и 8 айсинг приставки
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Метален шприц с 13 диска за бисквитки и 8 айсинг приставки
31.25 лв.
Виж ››

С металния шприц в ръка никой няма да може да ви спре да сътворите най-красивата декорация за торти и сладки. Към шприца има различни приставки, събрани в удобна кутия. Един шприц - много възможности за украсяване!

Рейтинг

5 10
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Monika Ivanova
Monika Ivanova
10.05.2016 04:32
Замириса ми на Коледа. Много често ги приготвям в зимните месеци.
0
0
Албена Асенова
Много арома има в тия сладки,но меласа откъде можем да си набавим?
0
0
криси
криси
26.01.2014 19:32
доста са вкусни
1
0