Агнешко магданозлия по селски

09/06/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай10686
  • Приготвяне30 мин.
  • Готвене150 мин.
  • Общо180 мин.
  • Порции3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо617
  • Преглеждания за месеца80
  • Преглеждания за седмицата14
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

  • агнешко месо - 600 г
  • зелен лук - 2 връзки
  • магданоз - 3 - 4 връзки
  • олио - ½ ч.ч.
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме месото, нарязваме го на парчета и ги запържваме в сгорещеното олио. Доливаме чаша гореща вода и задушаваме.

Посоляваме, добавяме нарязания лук и варим докато месото омекне.

Добавяме едро нарязания магданоз и доваряваме на слаб огън.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар