Агнешко месо с кускус и бяло вино

25/05/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваНовак10686
  • Приготвяне35 мин.
  • Готвене70 мин.
  • Общо105 мин.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо184
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на порции и го сваряваме с бялото вино.

Прецеждаме бульона и в него сваряваме кускуса.

Загряваме маслото и запържваме кускуса и месото. Добавяме доматеното пюре, солта и ситно нарязания магданоз.

Прехвърляме ястието в тава, поръсваме с настърган кашкавала и запичаме месото в предварително загрята фурна на 200 градуса до разтопяване на кашкавала. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар