Агнешки котлети на грил

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
506
959
469
24/04/2016
"Мариновате и печете до съвършенство - толкова е лесно да приготвите агнешки котлети на грил "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо7 758
  • Преглеждания за месеца401
  • Преглеждания за седмицата28
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

  • агнешки котлети - 400 г
  • олио - 5 с.л.
  • магданоз - 4 стръка
  • мащерка - 1 стрък
  • лимонов сок - 1 с.л.
  • черен пипер - на вкус
  • чесън - 3 скилидки
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукваме котлетите и ги посоляваме и ръсим с черен пипер.

Правим марината от лимоновия сок, олиото, счукания чесън, накълцания магданоз и наситнената мащерка и с нея намазваме котлетите. Държим ги в хладилник за поне 1 час, за да поемат маринатата.

Печем ги на предварително загрят грил, скара или тиган.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
25.11.2018 11:50
Напишете колко време е необходимо и на каква температура
0
0