Бирена супа със свинско и фиде

16/08/2011
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваДарт Вейдър3753322
"Мъжът ви не иска да яде супа? Предложете му нашата бирена супа със свинско и ще останете удивени "
  • Приготвяне15 мин.
  • Готвене30 мин.
  • Общо45 мин.
  • Порции6-8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо5 539
  • Преглеждания за месеца30
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг4.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете свинското на късове, посолете го и го запържете в мазнина. Долейте бирата, като отделите 4 с.л. от нея, счуканите карамфилчета, канелата, настърганата лимонова кора, нарязаните на едро моркови.

Оставете да ври до напълно омекване на месото. Добавете фидето, размитото в заделената бира брашно, сол и черен пипер на вкус.

Щом фидето омекне леко, махнете бирената супа със свинско от котлона. По желание застройте супата с разбито яйце и 1-2 с.л. оцет. Накълцайте магданоза и го пуснете с още топлата супа. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 4
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар