Овнешко със сушени кайсии

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
504
959
469
05/05/2016
Приготвяне40 мин.
Готвене100 мин.
Общо140 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо179
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме, нарязваме и почистваме от жилите месото и го поставяме в тенджера с гореща вода. Варим го до полуготовност, като периодично отнемаме пяната.

Прецеждаме получения бульон и отделяме месото. Месото запържваме в масло, добавяме нарязан лук и доматено пюре, сол, пипер и предварително накиснатите кайсии.

Заливаме с малко бульон и варим до готовност.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар