Белгийски рибен сос

06/08/2016
"Уникален сос за риба, с който ще превърнете всяко рибено ястие в гурме предизвикателство за гостите си "
Приготвяне10 мин.
Готвене25 мин.
Общо35 мин.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо534
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В загрято масло запържваме брашното, докато леко пожълтее.

Постепенно прибавяме рибения бульон, като бъркаме, докато сосът започне за се сгъстява.

Подправяме с горчица, дафинов лист, сол и индийско орехче и варим няколко минути. Накрая прибавяме лимоновия сок и нарязания магданоз.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар