Свинско по ловджийски

Роси ТрифоноваРоси Трифонова
Дарт Вейдър
591
1k
22
2k
12/06/2011
"Ловците знаят как да направят едно ястие неустоимо и ароматно! Открийте и Вие как да приготвите Свинско по ловджийски тук"
Приготвяне20 мин.
Готвене80 мин.
Общо100 мин.
Порции3-4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо77 858
  • Преглеждания за месеца19
  • Преглеждания за седмицата49
  • Рейтинг4.4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинското се нарязва на късове, беконът на парченца и се слагат заедно в сгорещена мазнина да се запържат равномерно. Щом свинското се запържи, добавете нарязаните моркови, лук не едро и целина. Щом и те омекнат добавете 2 с.л. доматено пюре и овкусете с червения пипер.

След около 15-тина минути долейте виното и бульона, малките разполовени лукчета и оставете да къкри, докато течността се поизпари леко и месото е напълно омекнало. Добавете размитото в малко вода брашно, всички останали подправки и маслото. Разбъркайте и оставете да ври още 10 минути. Поднесете свинското по ловджийски с резени лимон.

Рейтинг

5 10
4 5
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар