Начин на приготвяне
Разбъркваме солта с галетата и в нея овалваме рибните филета. Изпържваме ги в загрят зехтин и ги нареждаме в гювеч.
Лука нарязваме на шайби. Чесъна обелваме и нарязваме на ситно.
Измиваме гъбите във вода, в която сме сложили лимонов сок. Изцеждаме ги от водата и ги нарязваме на ивици.
Изчистваме чушките от семките и ги нарязваме на ситно. Доматите обелваме и нарязваме на кубчета.
В загрят зехтин запържваме за кратко лука и чесъна, добавяме доматите и чушките, овкусяваме със сол и черен пипер и изсипваме сместа върху рибните филета.
За соса:
Разстопяваме маслото и в него запържваме брашното до порозовяване, добавяме малко по малко млякото, разбъркваме до леко сгъстяване и добавяме сол и черен пипер.
Изсипваме соса върху рибата и върху него слагаме рендосания кашкавал.
Печем в предварително загрята фурна на 175 градуса до зачервяване.