Агнешко магданозлия

тинтин
Новак
27
620
2k
02/06/2011
"Класическа пролетна рецепта, която се приготвя, когато агнешкото е най-вкусно, а магданозът - пресен от градината "
Приготвяне25 мин.
Готвене90 мин.
Общо115 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 793
  • Преглеждания за месеца25
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Агнешкото се нарязва на порции, посолява се и се сварява.

Нарязаният лук и магданоз се задушават в мазнината. Слага се червеният пипер и се задушава още 5 минути. Добавят се доматите.

Ястието ври на тих огън 15-20 минути, след което се добавя месото, бульона и брашното. Къкри още 15 минути и се ръси с черен пипер преди сваляне от огъня.

Емайлирана овална тава с дръжки и капак-9%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Емайлирана овална тава с дръжки и капак
30.00 лв.
27.20 лв.
Виж ››

Приготвяйте любимите си ястия лесно, удобно и здравословно с нашата емайлирана овална тава. Изработена от висококачествени материали, тя ще бъде новото бижу във вашата кухня. Има удобни дръжки и капак. Овалната тава е мечтата на всяка фурна.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Даниела
Даниела
16.07.2011 16:34
Стана чудесно!
0
0