Специалитет Мозайка в гювече

14/11/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай10686
"Който реди пъстри кулинарни музайки, няма да остане без гости на трапезата "
  • Приготвяне30 мин.
  • Готвене30 мин.
  • Общо60 мин.
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 090
  • Преглеждания за месеца124
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме, обелваме и нарязваме морковите на малки кубчета и ги слагаме да се варят в 2 ½ чаши вода заедно с кускуса за 8 минути.

Отстраняват се от огъня и се оставят похлупени да дръпнат водата.

Нарязваме на ситно доматите, шунката, кашкавала и гъбите и запържваме в тиган с маслото.

Прибавяме сварените моркови и кускус и разбъркваме добре.

Разпределяме в гювечета.

Разбиваме яйцата с нарязания копър и солта и заливаме сместа в гювечетата.

Запичаме за 10 минути. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар