Свинско филе с ориз, шунка и гъби

Rositsa IvanovaRositsa IvanovaДарт Вейдър366147706
24/12/2015
Приготвяне50 мин.
Готвене80 мин.
Общо130 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 466
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете свинското филе от ципи, нарежете го на общо 8 парчета (по 2 за порция). Начукайте ги и ги изпържете в част от маслото. В останалото масло задушете скълцания лук, добавете гъбите, които сте нарязали на ивици.

Сварете предварително ориза в подсолена вода и го объркайте със ситно нарязаната шунка и скълцания магданоз.

Върху ориза подредете половината филетата, отгоре покрийте с лука и гъбите и подредете останалите филета. Залейте с доматения сос и поръсете с кашкавала, след което запечете в умерена фурна до готовност.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар