Свинско филе с ориз, шунка и гъби

24/12/2015
Rositsa Ivanova
отRositsa IvanovaДарт Вейдър36687108
  • Приготвяне50 мин.
  • Готвене80 мин.
  • Общо130 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 400
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете свинското филе от ципи, нарежете го на общо 8 парчета (по 2 за порция). Начукайте ги и ги изпържете в част от маслото. В останалото масло задушете скълцания лук, добавете гъбите, които сте нарязали на ивици.

Сварете предварително ориза в подсолена вода и го объркайте със ситно нарязаната шунка и скълцания магданоз.

Върху ориза подредете половината филетата, отгоре покрийте с лука и гъбите и подредете останалите филета. Залейте с доматения сос и поръсете с кашкавала, след което запечете в умерена фурна до готовност.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар