Пандишпаново руло

ЕфросияЕфросия
Джедай
30
1
20/11/2010
"Знаете ли колко много гости може да зарадвате с едно-единствено пандишпаново руло "
Приготвяне20 мин.
Готвене45 мин.
Общо65 мин.
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо113 357
  • Преглеждания за месеца110
  • Преглеждания за седмицата237
  • Коментари10 пъти
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата и захарта се разбиват до побеляване, прибавя се брашното със содата и ванилиите. Разбива се добре и се изсипва в голяма правоъгълна намаслена тава, на дъното на която има намаслена хартия за печене.

Пече се на 180 градуса в незагрята фурна. След като е готов, блатът се обръща, още докато е горещ, върху хартия, на която е изсипана пудра захар. Веднага се намазва с мармалад и се наръсва със счукани орехи. Още топъл, се увива на руло с помощта на хартията.

Готовото руло се намазва старателно с разбита сладка сметана с орехи.

Рейтинг

5 15
4 6
3 4
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (10)

Изпрати
Grace404
Grace404
08.03.2020 17:08
Efrosia, merci za rezeptata, mnogo dobre se poluchi. :)
0
0
Нина Йорданова
180
0
0
Нина Йорданова
190 не е ли висока температура.?
0
0