Торта с яйчен крем и плодове

Fat BertaFat Berta
Джедай
329
319
50
816
24/10/2015
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо10 275
  • Преглеждания за месеца111
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбитите яйца се смесват с пресятото брашно и останалите продукти за блата. Всичко се разбърква, като целта е да се получи тесто за кекс. Сместа се изсипва в намазнена форма за торта и се пече на 200 градуса до готовност.

След това се вади и се оставя да изстине. През това време се приготвя кремът. Яйцата се разбиват с маслото. Смесват се с брашното и захарта. Получената смес се добавя към прясното мляко и всичко се бърка на слаб огън, докато се получи крем.

Изстиналият блат се реже на двете части. Първата се намазва с крем, след това върху нея се поставя втората, която трябва да се покрие с останалото количество от сместа. Най-накрая сладкишът се украсява с пресните плодове или натрошени ядки и се прибира в хладилника за 7 часа.

Метални рингове за красива торта Цвете - 3 бр.
Приготвяй си тази рецепта с:
Метални рингове за красива торта Цвете - 3 бр.
12.47 лв.
Виж ››

Ако и вие изпитвате същата любов към тортите, каквато и ние, значи спешно трябва да се сдобиете с тези метални рингове за торта

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар