Торта с яйчен крем и плодове

Бамби
Бамби
Новак
24/10/2015
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо8 876
  • Преглеждания за месеца254
  • Преглеждания за седмицата17
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбитите яйца се смесват с пресятото брашно и останалите продукти за блата. Всичко се разбърква, като целта е да се получи тесто за кекс. Сместа се изсипва в намазнена форма за торта и се пече на 200 градуса до готовност.

След това се вади и се оставя да изстине. През това време се приготвя кремът. Яйцата се разбиват с маслото. Смесват се с брашното и захарта. Получената смес се добавя към прясното мляко и всичко се бърка на слаб огън, докато се получи крем.

Изстиналият блат се реже на двете части. Първата се намазва с крем, след това върху нея се поставя втората, която трябва да се покрие с останалото количество от сместа. Най-накрая сладкишът се украсява с пресните плодове или натрошени ядки и се прибира в хладилника за 7 часа.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар