Консервирани печурки

Fat BertaFat Berta
Джедай
329
332
50
856
13/10/2015
Приготвяне20 мин.
Готвене150 мин.
Общо170 мин.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо8 784
  • Преглеждания за месеца917
  • Преглеждания за седмицата180
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • печурки - 2.5 кг
  • бахар
  • дафинов лист
  • черен пипер
  • сол
  • за саламурата
  • вода - 900 мл
  • сол - 1 с.л.
* мерки и количества
Мариновани Гъби

Начин на приготвяне

Гъбите се измиват и нарязват на едри парчета. Накисват се във вода, където трябва да престоят едно денонощие.

След това се отцеждат и варят половин час в леко подсолена вода.

После се вадят и с тях се зареждат бурканчета. Слага се от подготвените подправки и се залива със саламура от вода и сол.

Готовите буркани се запечатват и се стерилизират 2 часа.

Дълбок тиган с каменно покритие 26 см-35%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбок тиган с каменно покритие 26 см
26.00 лв.
17.00 лв.
Виж ››

Бъдете модерни - хапвайте здравословна храна, но без да давате куп пари за нея, а само малко - за тиган с незалепващо каменно покритие. Голям, удобен за работа, позволяващ готвене на всички любими храни, които семейството ви обожава.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар