Начин на приготвяне
Разбъркайте заедно брашното, захарта, солта, инстантното капучиното и настъргания шоколад, прибавете размекналото се масло и яйцето и постепенно замесете гладко тесто. Увийте го в прозрачно фолио и го приберете за 2 часа в хладилника.
Набрашнете кухненския плот и разточете тестото с дебелина 3 мм. Изрежете от блата звездички с формички и ги изпечете за 10 минути в загряна на 180 градуса фурна. Готовите сладки оставете да изстинат.
Разточете марципана до дебелина 3-5 мм и със същата форма изрежете звездички от него.
Разтопете белия шоколад и намажете едната част на звездичките. Между 2 звездички сложете марципанова звезда и леко притиснете.
Отгоре украсете сладките с глазура, приготвена от белтъка, лимоновия сок и пудрата захар.