Начин на приготвяне
Комбинирайте жълтъците, кондензираното мляко и ванилията в купа. Разбийте с тел енергично за около 10 минути до образуването на пяна.
Пригответе кафето според предпочитания от вас метод. Запазете около половин чаша за по-късна употреба.
Разделете останалото сварено кафе между 4 до 6 чаши. Ако желаете, поставете всяка чаша в малка купа с гореща вода, за да удължите топлината на кафето.
Внимателно нанесете малко от разбитата яйчена пяна върху горната част на всяко кафе, 1 до 2 с.л. на чаша.
Сипете по малко от заделеното кафе през пяната във всяка чаша.
Поръсете с какао на прах виетнамското кафе, ако желаете.
Сервирайте веднага кафе със жълтък.