Домашен марципан

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k968957
Домашен марципан1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Общо
25 мин.
"Не може да се закичите с титлата сладкар, ако не сте приготвяли поне веднъж домашен марципан по нашата рецепта"

Необходими продукти

  • бадеми - 200 г сурови, фино смлени
  • пудра захар - 120 г
  • портокалова вода - 3 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа се смесват всички продукти и се месят, докато се получи гладко тесто, ако е необходимо се добавя още вода или пудра захар.

Съхраняваме тестото на хладно, опаковано в стреч фолио.

Може да се оцветява със сладкарски бои.

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: