Спаначени емпанадилас

12/08/2015
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър16713790
  • Приготвяне25 мин.
  • Готвене30 мин.
  • Общо55 мин.
  • Порции4-5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо837
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накиснете стафидите в малко топла вода за 10 минути. Отцедете и ги нарежете.

Загрейте зехтина в уок и задушете спанака за 2 минути под капак. Махнете капака и гответе, докато течността се отцеди.

Добавете аншоата, чесъна и подправките.

Продължете да задушавате. Махнете от котлона, прибавете стафидите и кедровите ядки, охладете. Загрейте фурната на 180 градуса. Разточете тестото и изрежете кръгове.

Напълнете ги с пълнежа, завийте и слепете краищата с малко вода. Намажете ги с яйцето и запечете за 15 минути.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар