Спаначени емпанадилас

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
1k
389
297
12/08/2015
Приготвяне25 мин.
Готвене30 мин.
Общо55 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо941
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накиснете стафидите в малко топла вода за 10 минути. Отцедете и ги нарежете.

Загрейте зехтина в уок и задушете спанака за 2 минути под капак. Махнете капака и гответе, докато течността се отцеди.

Добавете аншоата, чесъна и подправките.

Продължете да задушавате. Махнете от котлона, прибавете стафидите и кедровите ядки, охладете. Загрейте фурната на 180 градуса. Разточете тестото и изрежете кръгове.

Напълнете ги с пълнежа, завийте и слепете краищата с малко вода. Намажете ги с яйцето и запечете за 15 минути.

Бамбукова дъска за сервиране със слюда - 21 см
Страхотен аксесоар за поднасяне:
Бамбукова дъска за сервиране със слюда - 21 см
13.50 лв.
10.99 лв.
Виж ››

Красива и елегантна бамбукова дъска за рязане и сервиране. Изработена от качествен бамбук, със слюда в единия край, тази дъска за рязане е вашето решение за страхотно първо впечатление. Създава удобство в кухнята и се поддържа лесно. Ако търсите дъска за впечатляваща презентация, вече я намерихте.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар