Ezine.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Задушено свинско»Свинско с наденица по испански

Свинско с наденица по испански

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k1k
Свинско с наденица по испански2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
50 мин.
Общо
75 мин.
Порции
4

Необходими продукти

  • зехтин - 2 с.л.
  • свински пържоли - 4 бр.
  • наденица - 4 бр.
  • лук - 1 глава
  • чесън - 2 скилидки
  • бяло вино - 120 мл
  • домати - 4 бр.
  • дафинов лист - 1 бр.
  • магданоз - 2 с.л.
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте зехтина и запържете свинските пържоли. Прехвърлете ги в чиния.

Добавете наденичките и лука в тигана и ги запържете, докато надениците покафенеят.

Върнете пържолите в тигана, прибавете виното, доматите и дафиновия лист.

Овкусете със сол и черен пипер, добавете магданоз, сложете капак и задушете за 30 минути.

Рейтинг

4
52
41
30
21
10
Дай твоята оценка: