Френски пай с телешки дроб

Марина НордМарина Норд
Новак
1k
277
27
221
07/07/2015
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо417
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества
Солен Пай

Начин на приготвяне

Чесънът и лукът се режат на ситно. Смесват се с телешкия дроб и се пасират.

Добавя се виното и солта, натрошеният дафинов лист и листенцата мащерка. Всичко се разбърква.

Тестото се разточва. Половината от тестото се слага в тава, върху него се слагат резените бекон и отгоре се изсипва плънката.

Покрива се с другата половина от тестото и се защипва. Млякото се смесва с жълтъка и с тази смес се маже паят. Пече се 1 час на 190 градуса.

Дървената точилка от едно време - 68 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дървената точилка от едно време - 68 см
3.50 лв.
Виж ››

Удобна за работа класическа дървена точилка, с чиято помощ ще точите вкусни баници и ще приготвяте сочни пици с тънка коричка

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар