Зеленчукова кремсупа с риба

ЕфросияЕфросия
Джедай
468
561
10
1k
12/10/2010
Приготвяне20 мин.
Готвене25 мин.
Общо45 мин.
Порции3-4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 582
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг3.3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистената от кожата и костите риба се маринова с киселина и сол. Морковите и ароматните корени се нарязват на дребно и се задушават в растително масло, след което се заливат с рибната отвара или подсолена вода. Кипват се и се прибавят почистените и нарязаните картофи.

Супата ври така 10 минути и се прибавя маринованата риба. Всичко се вари до пълно сваряване, прецежда се и се пасира.

Супата се застройва с маслено-брашнена застройка, приготвена от брашното и маслото, подправя се на вкус и се поднася с препечени крутони и няколко стръка магданоз.

Рейтинг

5 1
4 1
3 3
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар