Гратин със скалопини

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
1k
310
288
27/06/2015
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо292
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте зехтина и маслото, добавете лука и го задушете. Нарежете мидите на половинки ги добавете към лука.

Сипете виното и задушете за 2-3 минути. Махнете от котлона и оставете сместа леко да се охлади.

Прибавете сметаната, разбъркайте и добавете жълтъците. Върнете сместа на слабо загрят котлон и разбъркайте докато се затопли.

Овкусете със сол и черен пипер. Смесете чедъра с галетата. Сипете мидите в тава, поръсете с галетата и запечете до покафеняване. Поднесете веднага.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар