Телешко варено с чушки

EfrosiaEfrosia
Джедай
938
4k
10
13k
07/10/2010
"Добавете няколко пиперки към класическото телешко варено за божествен вкус и аромат!"
Приготвяне25 мин.
Готвене70 мин.
Общо95 мин.
Порции7-8
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо11 238
  • Преглеждания за месеца24
  • Преглеждания за седмицата15
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на парчета и се сварява в тенджерата под налягане с 2 л. вода. Пяната се отстранява с решетъчна лъжица. Избистреният бульон се допълва с всички останали продукти - нарязаните на едро картофи, фасул, моркови, лук, чушка, целина и магданоз. Добавяме солта и черния пипер.

Тенджерата се затваря и ястието ври на силен огън. След завиране котлонът се намаля и телешкото се вари за още около 40 минути.

При сервиране може да гарнирате с бучка масло и наситнен магданоз.

Дървен чук за месо, квадратен
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дървен чук за месо, квадратен
3.49 лв.
Виж ››

Най-важното при приготвянето на пържолите е тяхното окрехкотяване, което е детска игра с този квадратен дървен чук за месо.

Рейтинг

5 4
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар