Начин на приготвяне
Нарежете телешкото на средно големи кубчета. В купа се налива соевият сос и се изсипва телешкото месо, за да се овкуси.
Загрейте в тиган 2 ч. л. олио на среден огън. Сложете нарязаните чушки и ги пържете, като често разбърквате, докато не станат хрупкави.
Извадете чушките и в същия тиган добавете 1 ч. л. олио, в който да запържете зеленият лук.
Извадете лука и го сложете при чушките.
В малка купа смесете джинджифилът и царевичното брашно с малко олио.
В същия тиган добавете останалата 1 с. л. олио, изсипете половината от месото и запържете до готовност, след което добавете при зеленчуците.
Запържете и останалата част от месото и добавете зеленчуците, както и първата доза от запърженото месо.
Нарежете прасковите, които е добре да са твърди, не презрели.
Изсипете доматеното пюре при месото, както и прасковите и варете, докато течността не почне да се сгъстява и да кипне.