Пържени гъби с лук

ЕфросияЕфросияДжедай4541
27/09/2010
"Ароматна гарнитура или лека вечеря - изборът е изцяло ваш!"
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо60 726
  • Преглеждания за месеца770
  • Преглеждания за седмицата382
  • Коментари4 пъти
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете гъбите и при нужда ги нарежете на парчета, а лука на малки полумесеци.

Загрейте зехтина в тиган и сложете лука. Като се позапържи, добавете и гъбите, полейте със соев сос и задушавайте така, докато гъбките омекнат.

По желание добавете и разтворен гъбен бульон в 1/2 ч.ч. вода. Накрая прибавете черен пипер и копър.

Рейтинг

5 12
4 6
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
ekтосиаст
ekтосиаст
14.03.2018 18:49
Рецептата е супер .Благодаря на авторката. Аз си добавих към продуктите малко настъргани кори от лимон и червено вино и стана още по-яка.
1
0
Monika Ivanova
Monika Ivanova
09.05.2016 06:58
Така ги приготвям, но вземам малки гъбки за да не ги режа. Оставям ги цели и са си сочни и вкусни.
0
0
Кирил
Кирил
08.01.2016 12:11
Системата за оценяване не работи, поне на моя браузър. Исках да сложа 5 звезди, а то се включиха само 2. Рецептата е много добра.
2
0