Тази рецепта коментираха

Анонимен
ekтосиаст
ekтосиаст
Рецептата е супер .Благодаря на авторката. Аз си добавих към продуктите малко настъргани кори от лимон и червено вино и стана още по-яка.
14.03.2018 18:49
2
Monika Ivanova
Monika Ivanova
Така ги приготвям, но вземам малки гъбки за да не ги режа. Оставям ги цели и са си сочни и вкусни.
09.05.2016 06:58
1
Кирил
Кирил
Системата за оценяване не работи, поне на моя браузър. Исках да сложа 5 звезди, а то се включиха само 2. Рецептата е много добра.
08.01.2016 12:11
2
Мен :)
Мен :)
Аз приготвих ястието като гарнитура на пържоли.. има ли смисъл да казам каква вкусотия беше. Благодаря за тази рецепта :)
13.09.2013 21:26
5