Гъби с лук на тиган

EfrosiaEfrosia
Джедай
9806k1124k
Гъби с лук на тиган1 / 2
21/07/2010
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
3
"Записвайте си Най-вкусната гарнитура за месо са гъбите, както и лукът, а най-добре е да сервирате комбинация от двете!"

Необходими Продукти

  • гъби - 400 грама по избор
  • лук - 3 глави кромид, малки
  • соев сос
  • бяло вино - 1/2 чаша
  • зехтин
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете в дълбока купа виното, зехтина и соевия сос и накиснете за половин час гъбите в тази марината. Накълцайте лука и го прибавете към маринатата.

Загрейте оребрен тиган и изсипете гъбите и лука да се запържат, като периодично бъркате. Добавете малко сол и черен пипер.

Сервирайте като гарнитура към месо.

Рейтинг

4.9
58
41
30
20
10
Дай твоята оценка: