Пилешки бутчета с ябълки и маслини

MarianaMarianaДжедай7720
04/06/2015
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо582
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пригответе марината за пилешките бутчета, като смесите горчица с мед и зехтин. Добавете сол и черен пипер, разбийте добре и намажете месото с получената смес. Оставете бутчетата да се мариноват 2 часа в хладилник.

Междувременно нарежете ябълките на парчета и ги подредете на дъното на предварително намазнена тава. Смесете ситно нарязания лук, с чесъна, маслините и зелените подправки и разстелете получената смес върху ябълките.

Отгоре поставете маринованите бутчета, залейте с ябълковото вино и печете в предварително загрята на 200 градуса фурна за около 50 минути, като по време на печенето ги обърнете веднъж.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар