Пиле пиментон със зелена леща

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
1k
310
288
14/06/2015
Приготвяне20 мин.
Готвене25 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо208
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете лещата за 15-20 минути докато омекне. Междувременно загрейте 1 с.л. от зехтина в тиган, добавете обезкостеното и нарязано пилешко месо, червения лук и запържете за 10 минути.

Добавеете розмарина и червения пипер, задушете за минута и прибавете чери доматите, сол и черен пипер.

Отцедете лещата и я окусете с оставащия зехтин оцета, черен пипер и сол.

Сипете лещатата в тигана и добавете спанака. Гответе 1 минута колкото спанакът да омекне леко. Сервирайте веднага.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар