Ризото с ечемик и пиле

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
412
300
12/05/2015
Приготвяне20 мин.
Готвене80 мин.
Общо100 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо738
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте зехтина в тенджера, добавете обезкостеното пилешко месо и нарязания лук, запържете за 5 минути.

Добавете чесъна и гъбите, запържете за още 2 минути и сипете измития ечемик.

Сипете виното, половината от бульона, овкусете с черен пипер и сол.

Кипнете, сложете капака и задушавайте ризотото за 1 час на бавен огън, като от време на време сипвате от бульона, който е останал.

Поръсете с пармезан и сервирайте.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар