Начин на приготвяне
Най-напред изпържваме нарязаните гъби в малко зехтин, подправени със сол и черен пипер. След като се сготвят, махаме от тигана и ги слагаме да се отцедят.
Нарязваме пилешко филе на кубчета и го запържваме в дълбок тиган. Добавяме ситно нарязания лук и запържваме.
След това прибавяме ориз и разбъркваме. Намаляваме котлона на средна температура, прибавяме виното и оставяме да поври 2-3 минути.
След това разбъркваме, прибавяме бульона и оставяме за още 5-6 минути. Преди да отстраним ястието от огъня, прибавяме гъбите, маслото и пармезан.
Разбъркваме добре, докато се разтопи маслото и отстраняваме от котлона. Поднасяме ястието топло.