Скариди с панировка от пармезан

Марина НордМарина Норд
Новак
1k
273
27
221
23/04/2015
Приготвяне25 мин.
Готвене10 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо520
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зехтинът и соевият сос се смесват. Чесънът се нарязва на ситно и се добавя към маринатата. Скаридите се почистват и се заливат с маринатата.

Оставят се за 30 минути на студено. Галетата и настърганият пармезан се смесват. Скаридите се отцеждат от маринатата и се нанизват на дървени шишчета, които предварително са накиснати във вода.

Скаридите се топват в разбитите яйца, след това се овалват в панировката и се слагат в тава, постлана с хартия за печене. Пекат се 3 минути на 220 градуса, обръщат се и се пекат още 4 минути.

Подложна чиния с брокатен ефект ф33
Избери класиката! Поднеси стилно с:
Подложна чиния с брокатен ефект ф33
8.49 лв.
Виж ››

Придайте стил и елегантност на трапезата с красива подложна чиния, върху която ще сервирате своите специалитети. Страхотно качество и дизайн. Може да избирате между 4 цвята. Подложната чиния с брокат ще спечели сърцето на всяко кухненско шкафче на мига - и вашето, разбира се.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар