Кебап от овнешко с булгур

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
1k
309
288
17/04/2015
Приготвяне25 мин.
Готвене60 мин.
Общо85 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо404
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на малки парчета и го смесете със ситно нарязания лук, виното и сол. Оставете да престои в хладилник за няколко часа.

Нарежете на ситно морковите и целината и ги задушете в сгорещеното олио.

Сложете и месото, долейте топла вода и прибавете булгура и джоджена.

Задушете ястието, поръсете със ситно нарязан магданоз и сервирайте.

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар