Селски гювеч

ЕфросияЕфросия
Джедай
938
4k
10
13k
11/09/2010
"Ароматен гювеч по селски със свежи продукти от градината!"
Приготвяне25 мин.
Готвене40 мин.
Общо65 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо18 699
  • Преглеждания за месеца27
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запържете лука до златисто, прибавете картофите, нарязани на едри кубчета, след което после патладжана - също на едри кубчета. След него добавете чушките, нарязани на едро.

Прибавя се брашното и подправките и накрая доматите.

Всичко се слага в гювеча и се налива малко вода. Когато стане готово се натрошава сирене. Да ви е сладко.

Класически български гювеч с капак 7л
Приготвяй си тази рецепта в:
Класически български гювеч с капак 7л
25.99 лв.
Виж ››

Вече знаем, че тайната на вкусните ястия е в това, че са приготвени с много любов и в глинен гювеч с капак с голям обем.

Рейтинг

5 5
4 5
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар