Яхния с агнешко месо

MarianaMariana
Джедай
7
720
11/04/2015
Приготвяне25 мин.
Готвене80 мин.
Общо105 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо3 984
  • Преглеждания за месеца48
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте олиото и запържете месото, предварително нарязано на порции. Извадете месото и го приберете на топло, а в мазнината сложете едро нарязаните зеленчуци и ги пържете до карамелизиране.

Върнете обратно месото, добавете манатарките, предварително накиснати в 200 мл вода. Оставете ястието да кипне, подправете със сол и черен пипер, намалете котлона и задушавайте около 70-80 минути на тих огън, като разбърквате от време на време.

Преди поднасяте поръсете с пресен магданоз или джоджен.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар