Скариди по средиземноморски

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
1k
310
288
13/03/2015
Приготвяне25 мин.
Готвене10 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 155
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете 2 с.л. от зехтина с чесъна, лимоновата кора и сок, добавете 1 клонче розмарин и добавете скаридите. Оставете ги да се мариноват в хладилник.

За да направите диповете, смесете киселото мляко и пестото в една купа и доматената паста, сметаната и горчицата в друга. Овкусете със сол и пипер.

Загрейте в уок оставащия зехтин и запържете скаридите за 3-4 минути. Гарнирайте с розмарин и лимонови резени, поднесете с двата дипа.

Рейтинг

5 0
4 4
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар