Задушен телешки дроб

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
167
14540
23/11/2015
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 704
  • Преглеждания за месеца29
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете половината естрагон и го сложете в тиган заедно с оцета, лука и пипера.

Загрейте и оставете оцета почти да се изпари, след което добавете сметаната и млякото.

Щом се редуцира сместа я прецедете и махнете от огъня. Сварете на пара дроба, под който сте наредили останалия естрагон.

След 10-15 минути го махнете от огъня, овкусете със сол и пипер и го сложете в загрята чиния.

Загрейте соса отново и разтопете в него маслото. Поръсете дроба със соса и сервирайте.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар