Сочни наденички със сушени кайсии

MarianaMarianaДжедай7720
16/02/2015
Приготвяне20 мин.
Готвене25 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо293
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте скара тип плоча или тиган с незалепващо покритие. Докато съдът се загрява, нарежете лука на тънки полумесеци, а кайсиите на половинки.

Загрейте мазнината и запържете лука за 4-5 минути, докато омекна. Извадете го и го приберете на топло. Направете разрези на наденичките и ги сложете да се пекат.

Гответе ги 7-8 минути, докато покафенеят равномерно, след това ги срежете на две по дължина и запече вътрешността им за още 3-4 минути.

Добавете сушените кайсии, горчицата и прасковения нектар. Поръсете с лук и печете до сгъстяване на соса. Сервирайте с гарнитура по избор.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар